Rabu, 01 Januari 2014

JENENGE SATRIYA LAN KASATRIYANE

  1. Abimanyu satriya ing Plangkawati
  2. Anoman satriya ing Kendhalisada
  3. Arjuna satriya ing Madukara
  4. Aswatama satriya ing Sokalima
  5. Antareja satriya ing Jangkarbumi
  6. Burisrawa satriya ing Madyapura
  7. Dresthajumna satriya ing Cempalareja
  8. Dursasana satriya ing Banjarjungut
  9. Gathutkaca satriya ing Pringgodani
  10. Indrajit satriya ing Bikungkung
  11. Irawan satriya ing Yasarata
  12. Jayadrata satriya ing Banakeling
  13. Kartamarma satriya ing Banyutinalang
  14. Kumbakarna Panglebur Gangsa
  15. Lesmana Mandrakumara satriya ing Saroja Binangun
  16. Nakula satriya ing Bumi Retawu
  17. Sadewa satriya ing Sawojajar
  18. Samba satriya ing Paranggarudha
  19. Setiyaki satriya ing Lesanpura
  20. Sengkuni satriya ing Plasajenar
  21. Werkudara satriya ing Jodhipati
Kapethik saka :
http://wayangsewu.wordpress.com/mengenal-tokoh-wayang/wayang-abjad-a/abimanyu/
Abikusno. 1996. Pepak Basa Jawa. Surabaya: Express.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar